Teyler Net

Behind the scenes of the Teylers Museum

Gerda Doorlag
  • Female
  • Amsterdam
  • Netherlands
Share on Facebook Share

Gerda Doorlag's Friends

  • Tanya Groesbeek
  • Froukje Budding
  • H.Voogd

Gifts Received

Gift

Gerda Doorlag has not received any gifts yet

Give a Gift

 

Gerda Doorlag's Page

Gerda Doorlag's Photos

  • Add Photos
  • View All

Gerda Doorlag's Blog

561- Leuke reacties

Tijdens de expositie van Rafaël zijn er erg veel leuke en hartverwarmende reacties binnen gekomen. Zo ook onderstaande reactie: 

"Een paar weken geleden zat ik met mijn zoon Rafaël in de trein. Rafaël kan sinds kort zijn eigen naam lezen. Toen we uitstapten stonden we recht voor de prachtige poster van uw museum. Hij kon zijn ogen bijna niet geloven: daar stond in enorme letters zijn naam!!! Zó trots dat hij zijn naam voor het eerst kon lezen!"

Rafaël wordt 31 januari 5…

Continue

Posted on January 21, 2013 at 12:25pm

542- De museumwinkel is jarig!

Teylers winkel met prachtige cadeaus en hebbedingen voor jong en oud bestaat alweer 10 jaar. Bij besteding vanaf 10 euro in de winkel ontvang je een presentje.

Als je een bijzondere tekening van Teylers Museum maakt kan je een van deze superzachte teddyberen winnen!  Of: bedenk een ijzersterke slogan voor de museumwinkel en win twee vrijkaarten voor de Rafaël tentoonstelling! Tekeningen en slogans inleveren bij de kassa van de museumwinkel of sturen naar info@teylersmuseum.nl.

De…

Continue

Posted on August 28, 2012 at 3:30pm

528- Groeten vanaf de Mont Blanc

Tijdens de Kunst en Vliegwerk workshop 'het topje van de Mont Blanc' worden de kinderen rondgeleid door de tentoonstelling naar de top, expeditie Mont Blanc. Na de rondleiding gaan ze zelf aan de slag en maken ze hun eigen maquette van een berg. Maar voordat ze zelf aan de slag gaan, willen ze graag eerst de groeten doen vanaf de Mont Blanc!

 

Ook je…

Continue

Posted on May 23, 2012 at 3:43pm

507-In memoriam Jan van Borssum Buisman (1919 - 2012)

 

Op 23 februari overleed J.H. van Borssum Buisman, kastelein van Teylers Museum tussen 1952 en 1980.

Zijn leven lang was Jan van Borssum Buisman nauw verbonden met het wel en wee van Teyler. Hij groeide op in het Fundatiehuis en verbleef daar opnieuw vanaf 1952 tot zijn pensionering. Naast kastelein was hij adjunct-conservator kunstverzamelingen en…

Continue

Posted on February 24, 2012 at 9:25am

502- Hanteerles

Een bezoek aan de natuurwetenschappelijke bibliotheek heeft een zeer exclusief karakter en kan alleen onder deskundige leiding van een rondleider. Tijdens het bezoek worden voornamelijk met de hand ingekleurde 18de- en 19de-eeuwse boeken bekeken. (Max 15 personen, vanaf 50 euro, excl. entreekosten).

 

De rondleiders worden om de twee jaar getraind in het hanteren van de boeken. Tijdens de hanteerles wordt er uitgelegd hoe je een oud, soms zwaar, soms erg groot, maar…

Continue

Posted on February 14, 2012 at 9:00am

Comment Wall (1 comment)

At 10:29am on December 30, 2008, Fred Pelt said…
Super hè!

You need to be a member of Teyler Net to add comments!

Join Teyler Net

 
 
 

© 2021   Created by H.Voogd.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service

google30c3dae5c902f922.html