591 - Resultaat Campaign for Drawing 2013

Dit jaar deed Teylers Museum mee aan alweer de derde editie van Campaign for Drawing! Van 19 t/m 27 oktober kon je in het museum terecht om een (zelf) portret te tekenen. In totaal zijn er 507 portretten gemaakt door 452 verschillende personen. De roltekening heeft een totale lengte van 78 meter en dat is drie meter langer dan vorig jaar! Het resultaat werd geëxposeerd tijdens de Haarlem Kunstlijn. Heb je meegedaan met de campaign for drawing, maar heb je de expositie gemist? Bekijk dan het filmpje om jouw tekening terug te zien! Of kijk op facebook voor een selectie van foto's van portretten.

Comment by Fieke Kroon on November 23, 2013 at 12:14pm

Een fantastisch resultaat! De bezielende begeleiding van de Campaing was trouwens in handen van Bérénice Staiger en Pauline Baartmans.

Volgend jaar weer?!!

© 2014   Created by H.Voogd.