89 - Nova College brengt 25.000ste bezoeker voor De exotische mens.

Op 1 april ontving Teylers Museum de 25.000ste bezoeker voor de tentoonstelling De exotische mens. Andere culturen als amusement. Student Chantel de Bruijn, die samen met haar medestudenten van het Nova College Haarlem het educatieve programma bij de expositie ging volgen, werd feestelijk onthaald door museumdirecteur Marjan Scharloo. Met een fleurige bos bloemen, een vrijkaartje voor iedereen en een grote schaal met lekkers in het Educatief Paviljoen werd de 25.000ste gast blij verrast. Het idee om het educatief programma in Teylers Museum te gaan doen kwam van de studenten zelf. “We moesten samen een etentje, een sportief en een educatief uitje organiseren. Voor dat laatste kozen we meteen voor het programma dat bij De exotische mens hoort.”