Eerste prijs winnaar Lodewijk Gelauff won een facsimile naar keuze (een anatomische tekening van Michelangelo) en drie jaar Vriendenlidmaatschap.

Op zaterdag 16 juni vond in Teylers Museum de prijsuitreiking plaats van de Teylers Challenge. Deze wedstrijd was een initiatief van Wikimedia Nederland (de vereniging die vrijwilligers achter Wikipedia ondersteunt) en Teylers Museum. Teylers heeft digitale informatie, afbeeldingen en de kennis van zijn medewerkers ter beschikking gesteld. Dankzij deze samenwerking telt Wikipedia nu meer dan 600 artikelen in 13 talen over de collecties van het museum en over de wetenschappers en kunstenaars die er werkten. Deelnemers kwamen uit o.a. Spanje, Rusland, Hongarije en Italië. Het is de eerste keer dat Wikimedia op deze manier met een Nederlands museum heeft samengewerkt.

Resultaten

De Engelstalige Wikipedia is uitgebreid met 100 nieuwe artikelen, de Nederlandstalige met 39. Opvallend zijn daarnaast de grote uitbreiding van de Catalaanse en Hongaarse Wikipedia (respectievelijk 94 en 32 nieuwe artikelen) en de bijdragen in het Fries en Esperanto.

De Teylers Challenge is gewonnen door de Nederlandse Wikipedian Lodewijk Gelauff, de tweede prijs ging -per post- naar een Catalaanse deelnemer. Ook een Hongaarse Wikipedian en een gepensioneerde Nederlandse mineraloog vielen in de prijzen.

Zie het album voor enkele foto's van de uitreiking.