514 - Oud-omroepman Joop Daalmeijer, voorzitter van de Raad voor Cultuur op bezoek

Joop Daalmeijer,  hier met directeur Marjan Scharloo,  zal straks de kunstmanifestatie Haarlemse Lente openen.

Op 16 maart 2012 presenteren alle Haarlemse tentoonstellingsruimten voor hedendaagse kunst een avondvullend programma met openingen, performances, dans en muziek tussen 17.00 en 23.00 uur. Openingen van nieuwe tentoonstellingen vinden plaats bij De Hallen Haarlem, Horizonverticaal, ICM, Nieuwe Vide en Art Consultancy Tanya Rumpff. Andere participanten in Haarlemse Lente zijn Galerie 37, 37 PK, De Vishal, Galerie Rob de Vries en Teylers Museum!

Het programma
wordt geopend door Joop Daalmeijer, de voorzitter van de Raad voor Cultuur, vanaf 16.00 in Teylers Museum. Hierna zal er in het museum een paneldiscussie plaatsvinden over het hedendaagse kunstklimaat in Haarlem, met als deelnemers Michiel Hogenboom (kunstblog We Like Art!), Petra Kuipers (Motive Gallery) en Roos van Put.