Teyler Net

Behind the scenes of the Teylers Museum

Roger Busschots (Infofilm)
  • 72, Male
  • Leiden
  • Netherlands
Share on Facebook Share
 

Roger Busschots (Infofilm)'s Page

Gifts Received

Gift

Roger Busschots (Infofilm) has not received any gifts yet

Give Roger Busschots (Infofilm) a Gift

Profile Information

Roger Busschots

Regisseur en producent van nieuwe media bij Infofilm te Leiden

Infofilm staat bekend voor zijn innovatieve en integere producties met name voor de museumwereld. Roger Busschots legt zich voornamelijk toe op interactieve media, motion graphics, animaties, mobiele applicaties en webdesign.

Infofilm is het bureau voor innovatieve digitale media, interactieve media, nieuwe media, web design, multimedia, animaties, 2D animaties, 3D animaties, HD, high definition, film producties, video producties, DVD producties, streaming media, motion design, graphic design, touchscreen applicaties en andere crossmedia toepassingen.

Lopende en recente projecten kunt u volgen op www.infofilm.nl.

Roger Busschots (Infofilm)'s Blog

Nieuwe animatie 18de eeuwse microscoop in collega-Museum Boerhaave

In 1778 publiceerde de Zeeuw Johannes Slabber het boek Natuurkundige verlustigingen. In dit boek openbaarde Slabber zijn bevindingen over de microscopische wereld van levende wezens uit de zee. Hij bekeek die door de microscoop van de Engelse maker John Cuff. Regelmatig verbaasde Slabber zich over de prachtige “wonderbaarlijkste Schepsels der Schepping”. Infofilm maakte de animatie, Mieneke te Hennepe, conservator van Museum Boerhaave begeleidde de… Continue

Posted on March 1, 2009 at 7:30pm

The Finger of God ziet het levenslicht

Gisteren, woensdag 25 februari ontving de Leidse burgemeester drs. H.J.J. Lenferink het eerste exemplaar van het boek The Finger of God; Anatomical Practice in 17th Century Leiden uit handen van Tim Huisman, auteur en conservator van Museum Boerhaave. Het Leidse anatomisch theater uit 1596 speelt een belangrijke rol speelt in zijn boek en is als reconstructie te bewonderen in Museum Boerhaave, inclusief de mysterieuze opstelling van skeletten van dieren en mensen. ‘The Finger of God’ is een… Continue

Posted on February 26, 2009 at 9:52am — 1 Comment

Comment Wall (2 comments)

At 10:08am on February 25, 2009, Roger Busschots (Infofilm) said…
Zeer goed initiatief: Teyler Net. Ik weet alleen niet of ik de naam Teyler Net zo handig vind. Ik denk meer aan Teylers Museum Network of zoiets.
At 12:44pm on February 26, 2009, H.Voogd said…
Dank voor uw reactie en deelname aan dit experiment. Ik zie de connectie met Teylers Museum niet helemaal. Om die reden heb ik u eerste bericht verwijderd.
Groet

Herman Voogd

You need to be a member of Teyler Net to add comments!

Join Teyler Net

 
 
 

© 2020   Created by H.Voogd.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service

google30c3dae5c902f922.html